28 Aug 2013

REVIEW / SWATCH : The Face Shop Black Label Lipstick no. 11 Lovely Pink

Hi guys. It's been long time since I stop writing posts on my old blog which I forgot the password T_T

And now, directly to the review..

I bought this lipstick in The Face Shop counter in Bali for 90K and I believe I'll get much cheaper price if I buy online. You can find it online or at the nearest malls.
The one I choose is the Black Label Lipstick #11 Lovely Pink.

So this is the advertisement :

24 Aug 2013

[TIPS] The Right Exersices for Your Body and How to Dress 'Slimly'

Good morning my lovely readers! ^_^ heehee
This is the second time I post about body's exercise and...stuffs XD

Selamat pagi pembaca tersayang (?) XD heehee
Ini kedua kalinya aku ngepost tentang tubuh, olah raga dan...semacamnya :p 

So..... I don't have the best body but I only want to share what do I do to --try-- stay away from fats T_T
Before, I posted about the foods, like what you should eat and what you shouldn't. I really meant them! Haha XD Well you can click here (How to Naturally Cut Down 1-4 kgs in 1 week) if you want to know ^_^

Aku memang nggak punya best body yaa.. Cuma aku disini mau ngeshare apa yang aku lakuin untuk --berusaha-- menghindari lemak T_T
Sebelumnya aku udah ngepost tentang apa-apa aja yang seharusnya dimakan dan dihindari. Itu sungguhan manjur loh berdasarkan pengalamanku XD Kalau penasaran bisa klik disini ya ^^  

 Here's the tips you can follow ^^

Ini tips2 yang bisa kamu ikuti ^^

23 Aug 2013

[SWATCH and REVIEW] Etude House Be Clear Moisturizer

Eventhough I didn't win the MUC, I'm still thinking about making a tutorial XD but I'm still lacking a lot ^_^;;v
Well if you wanna -IF^_^- kindly visit to see the look I entered for a while you can click here and here^_^

No more talk, today I'm going to review my HG moisturizer XD
It is from Etude House!
Ok, to the point ^^

Meskipun aku nggak menang MUC, aku masih kepikiran pingin nyoba bikin tutorial XD tapi aku masih banyak kekurangan ^_^;;v
Kalau--kalaaau^_^- ada yang mau mampir buat liat entriku waktu itu bisa coba intip disini dan disini^_^

Tanpa basa-basi lagi, hari ini aku akan mereview HG pelembabku dari Etude House! XD
Langsung aja ya~ ^^ 

It seems Etude has it's upgraded version, 'Dear Girls be Clear Moisturizer'. It costs cheaper but it also has less product in it.
Kayaknya ada versi barunya deh ._. Si 'Dear Girls be Clear Moisturizer'. Harganya lebih murah tapi isinya lebih sedikit, 30gr.

 <- Etude House Dear Girls Be Clear Moisturizer
So this product claims to be a multifunctional moisturizer which protect your skin with it's SPF and remove the dark dead skin cells, also brightening your skin. Sorry, I've thrown the box T_T

Jadi produk ini mengklaim bahwa produk ini adalah pelembab yang multifungsi, dimana produk ini dapat melindungi kulit dari sinar matahari dengan SPFnya dan mengurangi sel kulit mati yang gelap, serta mencerahkan kulit. Maaf sudah saya buang kotaknya ToT

This is my verdict after using this for 5 months :3
Ini reviewku setelah menggunakan produk ini selama 5 bulan :3

20 Aug 2013

[FOTD] Sojin Girls Day Selca Makeup Inspired - IBB MUC Pop Your Kpop 2

about the full contest info (IBB's site)

Jadi ini makeup kedua ku --yang super dadakan dan detik2 terakhir >< -- untuk IBB MUC Pop Your Kpop..
Untuk lengkapnya tentang lombanya bisa dibaca disini :D atau di postingan aku sebelumnya ttg MUC ini

Hari ini aku nyoba Sojin Girl's Day look ya ^_^;;v maaf kalau nggak mirip T_T

Well I think that's all ^_^ Makasih udah mampir ^_^ WML please ^_^v

18 Aug 2013

[FOTD ] My First Korean Makeup Look - IBB MUC "Pop Your Kpop"

Hi everyone! This is my first time entering the make up challenge from Indonesian Beauty Blogger or IBB.
The theme this time is about K-pop style make up. You can create your own look or trying to do Kpop idol's make up.
So here are the prices, the due date and everything. This MUC is sponsored by Lioele, a Korean makeup brand.
I am so excited to try out their products since here, in Bali there is no Lioele store T_T
It is a cheek blusher, trio eyeshadow and a tint. I've been eyeing their products for so long XD *biscuit dancing*

IBB's facebook full info
and this one
Okay so!
Well...........I was trying to make Bomi A-pink's look...but...I think it was failed T______T


 So... I created my own look--after magnifying about Korean's makeup style...such as :

16 Aug 2013

[REVIEW AND SWATCH] Etude House Silk and Scarf Moist Hair Mist Review

Hi^^ How are you ladies?
After writing the review of my current HG face cleanser, this is another review that I write today XD *rush rush*
This one is about one of my hair care product, Etude House Silk and Scarf Moist Hair Mist.

Hi^^ Apa kabar semuanya?
Setelah menulis review dari pembersih wajah terfavoritku sekarang, aku menulis review lainnya juga hari ini XD *ngebut*
Yang satu ini tentang salah satu produk perawatan rambutku, Etude House Silk and Scarf Moist Hair Mist.

"Silk Scarf Moist Hair Mist is a weightless mist specially formulated with oil complex and floral scent to enhance shine and boost hair's health, while providing vital nutrients. 120ml--12 months after opening"

"Hair Moisturizing mist untuk rambut rusak. Perawatan melembabkan dan mencegah rambut rusak dari alat pemanas rambut. Diformulasikan khusus dengan minyak dan aroma bunga, spray untuk rambut bersinar, menyehatkan rambut dan memberi nutrisi pada rambut.120 ml--12 bulan setelah pembukaan produk."

Product Content
Contains Baobab Tree extract
Shine Oil :
- Camelia Oil : Cleanse and increase skin's elacticity
- Argan Oil : Moisturize
- Sunflower Seed Oil : Oil control
- Macadamia Nut Oil : Anti aging and soften
Hair perfume :
-Long lasting fruit aroma
How to use
Shake the mist, spray to the hair. Massage the scalp, prevent any eye contact and children. 

Kandungan Produk
Mengandung ekstrak Baobab Tree
Minyak Bercahaya :
- Camelia Oil : Membersihkan dan meningkatkan elastilitas kulit.
- Argan Oil : Melembabkan.
- Sunflower Seed Oil : Mengontrol Minyak.
- Macadamia Nut Oil : Anti-aging dan melembutkan.
Perfume Rambut :
- Aroma buah tahan lama.
Cara Pakai
Kocok mist, semprotkan pada rambut. Pijat kulit kepala, hindari dengan kontak mata dan jauhkan dari jangkauan anak - anak.

[REVIEW & SWATCH] Clinique Rinse-Off Foaming Cleanser Mousse

Hi ladies! So today I'm back with my review about my current favorite face cleanser, Clinique Rinse Off  Foaming Cleanser Mousse. I've tried so many cleansers as Etude House Peel so Good Enzyme Cleanser, Etude House  Happy Foaming Cleanser, etc.Wanna know why do I pick this one as my favorite cleanser?  Continue reading!^^

Hi semuanya! Jadi hari ini aku kembali mereview tentang pembersih wajah favoriteku yang sekarang, Clinique Rinse Off Foaming Cleanser Mousse. Aku sudah mencoba berbagai pembersih wajah lainnya seperti Etude House Peel So Good Enzyme Cleanser, Etude House Happy Foaming Cleanser dan lain-lain. Mau tau kenapa aku milih yang satu ini jadi pembersih wajah favoritku? Ayo lanjut membaca!^^


2 Aug 2013

[ Review & Swatch ] Etude House Golden Ratio Tear Drop Powder no 3 - Olive + FOTD

Hi everybody!
After my birthday I went to the only one Etude House in Bali -.-
And from now on I decide to write in Bahasa and English. I'll try my best!:D

Mungkin udah pada familiar ya sama tas dibawah ini heheh :D
Aku beli beberapa produk yang bakal aku review segera. So please stay tune ^_^

Maybe some of you alrd familiar with this bag from EH.
I bought some products which I'll review soon! so please stay tune^_^

Nah, sekarang langsung aja ke produk yang mau aku review. 
Di tokonya lagi promo, harganya cuma 48rb, sama kayak harga2 online shop kan :p
Ini ads nya :

Well, just get to the point now :3
At the store that time it was only IDR48K because it was on sale. Same price as online shop's price! :D /biscuit dancing/
Here's the ads: 
cr : google.com
Aku berusaha mentranslate adsnya sebisaku yah '-')/ /phew/
Intinya di ads di atas mengatakan bahwa produk ini colorful (mungkin pigmented kali ya maksudnya ._. karena cuma terdiri dari 4 warna natural) dan melekat di kulit pada pemakaian pertama (semoga bener yah translatenya ^_^"v maklum belum canggih :D)

I try to translate the best I can '-')/ /phew/
The point is it claims that the product is colorful (maybe it means pigmented ._. because they only sold 4 natural shades) and adheres to the skin well (I hope I tell the right meaning ^_^"v--I'm still a beginner :D)

1 Aug 2013

Clinique Turnaround Body smoothing cream REVIEW and SWATCH

Hi guys, I know it's been a while /phew/
I was busy with my exam and my birthday preparation /will share later/ :D
So I decide to start being active again /yeay/ and update last posts with clearer product swatches since now i get a better device to take pictures /chuckles/

Maybe some of you are not familiar with this product--me also --" -but I got it from my mom--it's a gift from Clinique.
As you know, Clinique products are -almost- all allergy tested and 100% fragrance free. So less fragrance, the saver for your skin :)

cr: search.ask.com

I have very dry skin, especially elbows and legs so I decided to try this out.
Because from what it claims I can expect exfoliated and moisturized elbow and dry skin on me.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...