17 Sep 2013

[REVIEW and SWATCH] Etude House Drawing Eye Brow no 5 Grey and no 3 Brown


Good morning every body^^
I'm back with a review again. You guys must be familiar with this product if you love Korean straight eye brow style X) Yup! Etude House Drawing Eye Brow

http://2.bp.blogspot.com/-NxYfWfizaJ0/Ub3BgMQ0SYI/AAAAAAAACKg/djQx9aA-PMs/s640/etude-house-drawing-eye-brow-ad.jpg
There are 6 shades available, they are :
  1. Dark Brown
  2. Grey Brown
  3. Brown
  4. Dark Grey
  5. Grey
  6. Black
This is how the packagings look.




Mine are no 3 in Brown and no 5 in Grey.
People who might like this are people who look for an easy eye brow pencil that makes 'straight' drawing eye brow easier and neater.
This auto eyebrow pencil has a triangle edge. We can easily fill and make a straight full eyebrow with sharp / thin edge. You just need to twist it, just like an auto eye liner ^^ no need to sharpen!

It comes with a brush too.

This last on my eyebrow for about 5 hours outdoor and just fade a bit. This does a good job ^^ But we can easily wipe it if we draw a wrong lining. Perfect for beginners right? ^_^


The brown one is suitable for people who has dark hair color from brown black to chocolate brown like me. I once used the grey one and it looks...not nice on me T_T too dark.
I recommend the grey one for you who have deep black until black hair color.
Left : no 5 Grey ; Right : no 3 Brown


Pros :
  • Very cheap >< you can buy it online for about IDR 30K. But in store you'll find it IDR 70Ks -.-"
  •  Easy to use for beginner
  • Easy to wipe if you make a mistake
  • Perfect for making straight neat eye brow
  • Long lasting
  • The color pigmentation is just adequate for a brow pencil
  • Comes with a brow brush
  • No need to sharpen XD
Cons :
  • The cap easily unattached. But that doesn't really matter to me XD
  • Doesn't come in lighter shades.
Would I repurchase?
Yes yes yessssss! The brown one XD
The gray one is too dark and doesn't match my hair color at all even before I dyed my hair T~T
I wish they'll launch lighter colors version X)

You can buy it in every stores ETUDE HOUSE INDONESIA
and visit their facebook : https://www.facebook.com/etudehouseindo 
or 
and visit their facebook : http://www.littledotsshop.com/

Thanks for reading <3
xoxo Jessie



23 comments:

  1. aku jg suka pake ini krn ada refillnya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah ada refillnya ce?:0 trus masukinnya gimana? /brb utak atik pensilnya xD/

      Delete
  2. aku juga suukaaaa, tpi cepet abis di aku, patah gitu gatw deh knp TTT______TTT

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ce di aku juga T.T
      aku sempet patah itu yang grey soalnya waktu nutup belum sepenuhnya masuk.. /ceroboh/ T.T

      Delete
    2. duh kayanya rapuh ya dia :|
      jadi mkir 2x mau beli lagi err..

      Delete
    3. tapi nggak bakal patah kalau kita gak twist kepanjangan kayanya :D hihi
      waktu aku keluarin pendek aja, dia gak patah kok hihi :D

      Delete
  3. my fave nomor 3 warnanya ga begitu kereng,
    cara isi reffilnya, bagian atas pencilnya di puter ke atas, nnt lepas sndiri..
    pencilnya emg kaku tp mudah patah >_< punyaku dlu jg patah coz gosoknya trll kenceng huhuw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama X) my fav nomor 3. Wah gitu ya :0 mungkin kepanjangan kali kak pas makenya? Hihi suka banget nih aku sayangnya di toko mahal :s

      Delete
  4. hihi favoritku jugaaa aku pake yg nomer #2 sama #5 holy grail <3
    http://brighterdemeanor.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah iyaaa XD
      ini juga jadi faveku :D
      thanks udah mampir^^

      Delete
  5. Belum pernah coba nih. Kayaknya bagus ya, nih lagi coba pixy sih murah hahaha
    Nice review Jes ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shadenya banyak kak? Hihi aku juga lg makek punya sariayu kok. Murah meriah :D
      banyak yg pake loh kak. Worth trying :p thank you kak ud mampir ^^

      Delete
  6. suka yg hasil no 3 dikamu :3
    duhhh itu alis kok bisa begitu sihh,, aku ngag bisa punya alis lurus gitu ala korea begitu :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii thankyou ci Lauren^^
      Itu karena tak cukur aja XD aslinya juga ngga lurus2 banget X)
      anw thanks for visiting♡

      Delete
  7. I love this drawing eyebrow too because the pencil works so well. Just the thing that I hate is the spooly brush attract dusts so much that it'll stick onto my eyebrow :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah I agree about that! ><
      Well despite the brush we get a nice eyebrow pencil right ^.^

      Delete
  8. i have the same product it's quite amazing~ i love it <3
    PINKIVORYS- click for korean beauty and kpop~ ^^

    ReplyDelete
  9. No #3 kemerahan gak jes? Kayak pensil alis lokal kan suka kemerahan tuh klo dipake

    ReplyDelete
    Replies
    1. nggak kok :) warnanya kayak di foto. bener2 coklat tua :)

      Delete
  10. Thanks for sharing! I shall go get one from Korea since it's cheaper there. Hahah. x

    Angelus || angelus-officially.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. itu bener nggak sih kak, lebih murah yang online daripada di store-nya langsung,,kalo online biasanya beli dimana?

    ReplyDelete
  12. Sumpah sebenernya kepingin bgt cobain ini produk,tapi takut ga coxok takut nya terlalu lunak ntar jd ny ga natural,tra kl beli online takut nya palsu ,kl beli d toko harhanya jauh sm online heheheh,tp pas aku liat revw ini ter?yata ga seburuk yg aku bayangkan...makasih bgt jess review nya sangat membantu

    ReplyDelete

Thank you so much for reading my blog <3
Comments are highly appreciated ^^ FAST RESPONSE >> Ask me on twitter : @iamfoodeater :)

You can always leave your blog URL then tell me if you have followed me ^^
I'll be really happy to follow you back ^^ On GFC, Google+ or Bloglovin <3 Thankyou ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...