28 May 2017

[REVIEW] CRÈME SIMON - Brightening Dermo Hydrating Toner Mist

Good day, J-Pals!

I have never heard of or tried any products from Creme Simon before. (Maybe it was just because I live under the rock?! xD) But lately I heard this brand is super well-known in France. ^^

So, from the price and the packaging, Creme Simon really gave me a high-end and sophisticated feeling about this product. So I was excited to try this product!




Freshen up! Crème Simon's alcohol-free refreshing yet moisturising Dermo-Hydrating Toner Mist removes last traces of make-up and impurities, for a lovely clean and dewy skin without any sticky after-feel. Containing the brand’s signature 100% natural active plant extracts, including Damask Rose and Jasmine, this floral toner gives your skin enhanced luminosity and clarity.



22 May 2017

HOUSE2HOUSE APP LAUNCHING - #1 Beauty Professional Services At Home

Hai-hai!

Ada event report lagi nih. Kali ini aku dan teman-teman Surabaya Beauty Blogger, media (wartawan) dan lifestyle blogger berkesempatan menghadiri acara soft launching sebuah aplikasi yang akan memudahkan kita semua para wanita yang butuh jasa make up dan hair dresser professional dengan nyaman, aman dan mudah, yaitu House2House!


Banyak hal yang aku nggak bayangin tentang aplikasi ini lho karena selain 'mempertemukan' calon customer dengan MUA dan hairdresser, aplikasi ini juga bisa membantu kita banyak hal terutama dari segi budget! Mau tau selengkapnya? Check this out. ;D

21 May 2017

Natur Hair Care - New Packaging and Product Line for Hair Fall

Hi J-Pals!

Kali ini aku mau bercerita tentang event yang diadakan hari Sabtu lalu, 20 Mei 2017 di 1903 Surabaya. Kalau biasanya produk make up atau skin care, kali ini produk yang akan kita bicarakan adalah produk perawatan rambut yang seharusnya udah nggak asing lagi namanya bagi kita, yaitu Natur. 

Mbak Ayu selaku representatif brand Natur pada hari itu berbagi beberapa tips dan informasi mengenai rambut rontok. Kita juga diperkenalkan dengan produk Natur yang sudah berevolusi dan berkembang semakin baik. Aku dan Shelvi mendapat kesempatan menjadi pembicara pada hari itu sebagai beauty blogger yang sharing mengenai pengalaman kita dengan kerusakan rambut. 

Mbak Ayu, aku dan Shelvi
Yuk simak selengkapnya!



19 May 2017

Kay Collection x BCL Beauty Blogger Gathering in Zest Hotel + Competition to Japan?!

Hey-Ho everyone!

Today in this post I will be sharing about the latest event I just attended. Maybe some of you had already caught up with the event through me and other Surabaya Beauty Blogger members' social media, or maybe you just have not known what we were up to with all the pinky dresscode! xD


Well, Kay Collection (an online shop platform that sells Japanese cosmetics brands like Mashami Shoukou, Dolly Wink, etc.) and BCL (a Japanese cosmetic brand with high quality make up products) collaborated with Zest Hotel Jemursari, Surabaya that day to held this fun Beauty Blogger Gathering.

Frankly speaking, I wasn't so interested with Japanese makeup products. I believe in Korean cosmetics and lately I am quite intrigued by western cosmetics. But anyway, this gathering made me realise something and changed my perspective about Japanese cosmetics, in a better way. :)
Want to know more? Also what did we got in our goodie bag? What surprise did Kay Collection prepare for you and me 'till we had a chance to go to Japan?! >_<
Let's find out! :)

cr: Chelshea Flo

16 May 2017

[REVIEW] Bioderma Sensibio H2O, #1 Micellar Water

Wassup guys!
It's my very first full review about a micellar water. I did a brief review about the other micellar water from a brand which is not Bioderma (if you are curious you can read HERE), and I didn't really liked it because it gave me some symptoms of irritation. However, Bioderma did an amazing job on proofing that it's more than you can see as #1 micellar water

Curious to know why? Or maybe you are not that familiar with micellar water? You should really check this one out because this kind of skin care must just what every make up users need. ;)




5 May 2017

[REVIEW] Save Up to $100 with Althea Green Yellow Box!

Hi J-pals!

It's another post about Althea but wait, don't think it would be the same like any other Althea-related posts because I am so excited to share with you guys my honest thought on my very first Althea Box! 


There are so many interesting items with many carefully picked products for every theme of the box by Althea Korea's team. Because me and other SBB members were sponsored by Althea Korea, we couldn't choose what box we will receive. I am not a big fan of trying new skincare so I didn't expect much from this box but now I see why does Althea Box makes many women craves for them!--Besides, you can save up to $100 for every Althea Box you purchased (because purchasing this box is way cheaper than purchasing each products individually) which is crazy!

Let's see what's inside the box and how do I like or dislike each one of them. ;D


1 May 2017

[EVENT REPORT + SWATCH] F2F Cosmetics (Peel Off Nail Polish & Matte Lipstick) x ClozetteID

Hai semuanya!
Yup, akhir-akhir ini lumayan sering event kecantikan dari berbagai brand kosmetik diadakan di Surabaya. Dan kali ini aku akan berbagi tentang event yang diadakan oleh Face2Face Cosmetics dan Clozette di Hotel Mercure, Surabaya. 

Event ini sangat seru karena di dalamnya ada termasuk sebuah workshop nail art yang berjudul 'Paint Your Little Canvas Nail Art Workshop' dan juga pre-launching produk lipstik matte F2F. Kami para beauty blogger juga mendapat kesempatan mencoba dan membagikan swatch 10 warna lengkap lipstik matte F2F yang akan launching ini serta berbagai macam warna cat kuku peel off terbaru dari F2F. 

Penasaran? Yuk, langsung aja simak di bawah ini. ;)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...